Om oss

Varför valde vi namnet Träningsgripen?

 

Gripen är ett fabeldjur som symboliserar Vaksamhet, Snabbhet & Styrka. Tre saker man utvecklar genom att träna hos oss och då framför allt genom Krav Maga (som var vår första träningsgren). Ett griphuvud återfinns i Skånes landskapsvapen och den specifika gripen vi valde till vår logga är delar av P2-regementets grip som passar ypperligt då vi befinner oss på gamla Garnisonsområdet i utkanten av Hässleholm där P2 låg fram till år 2000. Vi var även övertygade av att folk skulle bli gripna av vår träning samt trevliga atmosfär på klubben. Därav namnet Träningsgripen.

 

Varför ska DU välja just Träningsgripen och vad kan vi erbjuda DIG?

 

Vår slogan är: Träningsgripen - välmående på alla plan

 

Vad menar vi med det?

-Fysiskt välmående. Hos oss tränar du upp din fysiska förmåga vilket ökar ditt välbefinnande.

-Mentalt välmående. Med vår träning ökar du ditt självförtroende och självkänsla.

-Socialt välmående. Alla mår bra av att bli sedda och hörda. Det blir man hos oss. Oavsett om du är instruktör, erfaren elev eller nybörjare så ser vi till att skapa en god stämning där alla känner sig välkomna.

 

Till vem vänder då Träningsgripen sig till?

 

Vi vill nå ut till gemene man och kvinna som är intresserade av att testa träning inom självförsvar, kampsport och/eller fitness på ett avslappnat och tryggt sätt i tryggt sällskap. Med det sagt är vi inte intresserade av slagskämpar eller personer med kriminellt samröre. Detta säkerställs bland annat genom att vi kan komma att begära ut utdrag från belastningsregistret.

 

Har du några mer frågor, tveka inte att ta kontakt med oss, inga frågor är dumma!

 

Varmt välkommna!

 

info@traningsgripen.se